Actueel

Vanwege de privacy van onze leerlingen vindt u op deze pagina een selectie van ons nieuws, waarbij we slechts één foto per artikel tonen. Als ouder van onze leerlingen kunt u terecht op MijnSchool. Daar vindt u - wanneer u bent ingelogd - het laatste nieuws, de agenda en andere actuele zaken.

mei, Op 8 juni weer helemaal open

Dinsdagavond is door premier Rutte bekend gemaakt dat de basisscholen en de buitenschoolse opvang weer helemaal open gaan.  Fijn dat we met elkaar de volgende stap kunnen maken.

Tot 8 juni werken we nog met dezelfde groepen volgens onderstaand schema:

25 mei Groep A
26 mei Groep B
27 mei Groep A (wisseldag)
28 mei Groep A
29 mei Groep B

april, Teo de Groot nieuwe bestuurder CBO Noardwest Fryslân

De Raad van Toezicht CBO Noardwest Fryslân heeft Teo de Groot benoemd als nieuwe bestuurder. Hiermee wordt Teo de opvolger van Willem Reitsma en Pyt Sybesma, beide bestuurders gaan met een welverdiend pensioen. Teo de Groot start op 1 augustus a.s. in zijn nieuwe functie.

Teo de Groot heeft, als bestuurder, ruime ervaring in het voortgezet onderwijs. Hij is vanaf 2015 directeur/bestuurder van CSG Anna Maria van Schurman te Franeker en daarnaast bestuurder van openbaar onderwijs Vlieland. Daarvoor was hij directeur van CSG Liudger in Drachten en Burgum.

juni

1 Pinksteren - vrij