Actueel

Vanwege de privacy van onze leerlingen vindt u op deze pagina een selectie van ons nieuws, waarbij we slechts één foto per artikel tonen. Als ouder van onze leerlingen kunt u terecht op MijnSchool. Daar vindt u - wanneer u bent ingelogd - het laatste nieuws, de agenda en andere actuele zaken. 

september, Top Arrangement

Het TOP-Arrangement is het speciale  activiteitenprogramma voor alle kinderen van school. Het vindt plaats aansluitend aan de schooltijd. Het programma brengt kunst, cultuur, natuur en sport dichtbij uw kind.

Lessen in onder andere theater, dans, muziek, fotografie, beeldende kunst, natuur, koken en sport vinden plaats op of rond school. Deze lessen zijn gericht op culturele en sportieve ontwikkeling. Uiteraard is er volop aandacht voor  plezier, onderzoek, ontdekking en de eigenheid van uw kind. Het programma wordt verzorgd  door inspirerende pedagogisch medewerkers en externe experts.  

augustus, Ontruimingsoefening

Dinsdagmorgen was er een ontruimingsoefening op ons IKC. Het alarm werd in werking gesteld en er was een, gelukkig fictieve, brand.

De pedagogisch medewerkers en leerkrachten gaven de kinderen de opdracht om het gebouw te verlaten. Zonder een enkel spoor van paniek stonden alle kinderen binnen de 5 minuten op de verzamelplaats.

 

augustus, Juf Jannie haalt perenbomen

De perenbomen zouden naar het buitenland gaan. Dat kon dit jaar niet. Daarom konden ze gratis gehaald worden. Zaterdagmorgen was juf Jannie al vroeg bij het uitgeefpunt in Witmarsum om voor de schooltuin een zestal bomen te scoren.

juni, Winnaar bright ideas challenge

Uit inzendingen van bijna 30.000 basisschoolleerlingen uit heel Nederland heeft de jury 15 kampioenen geselecteerd.

 

Winnaar thema "Anders wonen"
Team:Team Green
Idee:Groene kraan

september

29 Studiedag Team: Ouderbetrokkenheid

oktober

10 Herfstvakantie

november

3 Vergader-/administratiedag

december

19 Kerstvakantie

februari

20 Voorjaarsvakantie

april

2 Goede Vrijdag en Pasen

mei

1 Meivakantie
22 Pinksteren

juli

10 Zomervakantie